Data de 6 Octombrie este una importanta pentru compania americana Microsoft deoarece urmeaza sa lanseze o serie de device-uri cu noul sistem de operare Windows 10. Conform informatiilor aparute, se asteapta ca noi telefoane din seria Lumia sa isi faca aparitia. Pe langa asta, noua tableta Microsoft Surface Pro 4 va debuta oficial.

Potrivit unor zvonuri aparute pe mediul online, tableta va fi disponibila in doua variante: una cu ecran de 12 inch si un model cu ecran de 14 inch. Ambele variante vor avea aceasi rezolutie, 2160 x 1440. La capitolul hardware, Microsoft Surface Pro 4 e posibil sa includa procesoare Intel Skylake, pana la 16GB RAM si 500GB stocare.

surface-pro-3

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).