Noua tableta Asus ZenPad C 7.0 (Z170C) in acest moment apare listata pe site-ul oficial Asus. Pe internet a aparut de asemenea un clip video oficial cu noul device.

Daca analizam specificatiile hardware, in mod evident avem de-a face cu o tableta de buget. Ecranul are diagonala de 7 inch iar rezolutia este de 1024×600, procesorul este un quad core Intel Atom x3-C3200 cu frecventa la 1.2GHz, placa grafica e MaLi-450 MP4, avem 1GB RAM memorie, 8GB stocare interna, slot microSD (acesta suporta card de pana la 64GB).

Asus ZenPad C 7.0 va fi oferita in doua variante: una cu camera foto principala de 5 Megapixeli si alta cu camera foto de 2 Megapixeli. Ambele variante au aceeasi camera frontala de 0.3 Megapixeli. De mentionat este ca unul dintre modele va fi 3G si va include port dual SIM. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.0 Lollipop iar bateria din dotare ofera o autonomie de pana la 8 ore.

Asus ZenPad C 7.0 cantareste 265 grame si masoara in grosime 8.4 mm. Partea din spate este dintr-un material ce imita pielea. Inca nu se cunosc detalii referitoare la pret si data de lansare.

asus zenpad

asus zenpad 2

asus zenpad 1

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).