De-a lungul timpului Samsung a incheiat diverse parteneriate cu brand-uri de lux pentru a oferi in mod oficial posesorilor de smartphone-uri premium Samsung diverse accesorii in editie limitata.

Printre aceste companii se numara Swarowski si Montblanc. Recent cele doua firme au lansat huse premium pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S6 Edge+ si Galaxy Note 5.

samsung accesories

Husa oferita de Swarowski intitulata Crystal Silver cover include 1300 de cristale si este disponibila pentru ambele device-uri Samsung.

samsung accesories 1

Oferta celor de la Montblanc include doua huse din piele de o calitate superioara.

Aceste accesorii vor fi disponibile la cumparare doar in anumite regiuni de pe continentul European iar pretul lor va fi unul cu siguranta ridicat.

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).