lg v10 new pic

LG a lansat recent pe piata din Coreea de Sud smartphone-ul V10. Device-ul are specificatii hardware de top si impresioneaza datorita design-ului foarte reusit. Cu toate acestea LG V10 nu se bucura de foarte mult succes in tara de origine.

Conform unei firme de statistica, in prima saptamana de la lansare, LG V10 nu a reusit sa intre in topul 10 a celor mai bine vandute smartphone-uri din Coreea de Sud. Intre 8-14 Octombrie smartphone-ul s-a clasat doar pe locul 15. In aceasta perioada Samsung Galaxy Note 5 a ocupat pozitia fruntasa. Inclusiv Samsung Galaxy S6 a reusit sa prinda topul 10.

LG a scazut deja pretul lui V10 de la 693 dolari la 615 dolari. Cu toate acestea telefonul abia reuseste sa tina pasul din punct de vedere al vanzarilor cu Galaxy S6 si iPhone 6, smartphone-uri ce se afla in aceasi zona de pret ca V10. Ramane de vazut cum va fi primit LG V10 pe alte piete de pe glob.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).