samsung galaxy view

Specificatiile noii tablete a celor de la Samsung, Galaxy View, si-au facut aparitia online pe site-ul aplicatiei de testare GFXBench. Ce este impresionant la tableta Samsung Galaxy View este ecranul cu diagonala de 18.4 inch. Restul de specificatii hardware pot spune ca nu sunt la fel de spectaculoase.

Ecranul are rezolutia 1920×1080, procesorul este un octa core Samsung Exynos 7 cu frecventa la 1.6 GHz, ca si memorie RAM avem 2GB, 32GB stocare interna si sistem de operare Android 5.1.1. Samsung Galaxy View este echipata bineinteles cu WiFi, Bluetooth si GPS.

Din ceea ce se poate observa din imagine, tableta nu este echipata cu camera foto pe partea din spate. Device-ul are doar camera frontala de 2 Megapixeli. Noua tableta Samsung va fi anuntata oficial in perioada urmatoare.

gfxbench

Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).