Smartphone-ul Microsoft Lumia 940 XL isi va face aparitia in jurul lunii Septembrie. Telefonul se asteapta ca la data lansarii sa fie echipat cu sistemul de operare Windows 10 Mobile.

Recent pe site-ul aplicatiei de testare a device-urilor mobile GFXBench si-au facut aparitia specificatiile mult asteptatului phablet de la Microsoft.

Microsoft Lumia 940 XL va avea un ecran cu diagonala generoasa de 5.7 inch si rezolutie QHD – 2560×1440. Procesorul este un octa core Qualcomm Snapdragon 810 iar ca si placa grafica avem Adreno 430. Din ceea ce se poate observa din imagine, smartphone-ul pare a fi echipat cu 1.5GB RAM. Cel mai probabil cand telefonul va fi lansat in varianta finala va avea cel putin 2GB RAM instalati.

Pe partea de stocare avem 16GB iar camera principala din dotare are un senzor de 17 Megapixeli. Camera este capabila sa filmeze la rezolutia 4K (3840×2160). Camera frontala este de 4.8 Megapixeli. Ea poate filma in Full HD.

lumia 1

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).