Specificatiile hardware ale smartphone-ului Huawei Honor 7 au fost dezvaluite online. Pe internet a aparut un screenshot ce releva faptul ca Huawei Honor 7, cu nume de cod PLK-AL10, este echipat cu ecran Full HD (1920×1080), procesor Kirin 935, 4GB RAM memorie si 64GB stocare interna.

Din imagine se poate observa ca telefonul are inclus sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Conform zvonurilor, Huawei Honor 7 va fi disponibil in doua versiuni. Celalalt model va veni cu 3GB RAM si 16GB stocare interna. E posibil ca smartphone-ul sa includa senzor de amprenta. Huawei Honor 7 va fi lansat in decursul lunii Iunie.

huawei-honor-7-screenshot

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).