Noul smartphone HTC One A9 cel mai probabil va debuta oficial in cadrul evenimentului HTC ce se va desfasura pe data de 20 Octombrie.

Cum data de lansare se apropie, scurgerile de informatii sunt tot mai dese. Ultimele detalii aparute online sunt furnizate de catre site-ul aplicatiei de testare a device-urilor mobile, GFXBench.

HTC One A9 include ecran de 5 inch cu rezolutia 1920×1080, procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615 de 1.5GHz, 2GB RAM si 16GB stocare interna.

Conform GFXBench, sistemul de operare preinstalat pe versiunea de test a HTC One A9 este Android 6.0 Marshmallow. Camera principala pare a fi de 12 Megapixeli. Camera frontala este de tip UltraPixel si are senzor de 4 Megapixeli.

htc one a9 8

htc one a9 gfx bench

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).