xperia-z4-5Pana in acest moment singura regiune in care noul smartphone Sony, Xperia Z4, a fost lansat oficial este Japonia. La data lansarii (20 Aprilie) Sony Xperia Z4 a primit multe critici din partea site-urilor de profil din intrega lume datorita faptului ca noul telefon aduce putine schimbari comparativ cu Sony Xperia Z3.

In ceea ce priveste lansarea la nivel global, conform unor informatii aparute pe internet e posibil ca Sony sa lanseze Xperia Z4 sub numele de Xperia Z3+. Sony a trimis invitatii de presa pentru un eveniment ce va avea loc in New Delhi, India pe 26 Mai. E posibil ca in cadrul evenimentului Sony sa anunte lansarea a Xperia Z4. Ramane de vazut daca noul telefon Sony va purta indicativul de Z4 sau va fi lansat ca si Sony Xperia Z3+.

Potrivit unor informatii, in cadrul aceluiasi eveniment se asteapta ca Sony sa lanseze Xperia M4 Aqua, fapt indicat de catre bulele de apa din imaginea de mai jos:

sony conference india

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.