Sony se afla in pline pregatiri pentru lansarea unui dispozitiv cu specificatii foarte atractive. Smartphone-ul adopta denumirea de Sony Xperia X Compact iar modelul impacheteaza display de dimensiuni reduse si configuratie potenta.

Sony Xperia X Compact 2

Sony Xperia X Compact dispune de afisaj cu diagonala mica dupa standardele din ziua de azi; modelul are procesor puternic si 4GB de RAM

Xperia X Compact apare online la cateva zile distanta de un nou smartphone Sony, care este programat pentru lansarea oficiala pe data de 1 Septembrie. Este vorba despre Sony Xperia XZ.

Detaliile dezvaluite despre Sony Xperia X Compact indica faptul ca telefonul ascunde sub capota procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820.

Procesorul se afla in compania a 4GB de memorie RAM si 64GB de memorie interna dedicata pentru stocare.

Punctul de atractie la acest nou device este display-ul. In ziua de azi majoritatea producatorilor opteaza pentru telefoane dotate cu display-uri de minim 5.5 inch.

Modele mini puternice cu ecrane de sub 5-inch sunt rare iar printre putinii producatori care inca aleg sa construiasca astfel de modele este Sony. Xperia X Compact dispune de afisaj Full HD, 1920×1080 pixeli, dotat cu diagonala de 4.6-inch.

Compartimentul foto are in componenta urmatoarele: camera principala de 13-megapixeli si camera secundara de 8-megapixeli.

Se estimeaza ca noul model din gama Sony Xperia va fi dezvaluit oficial pe data de 24 Septembrie. Specificatiile prezentate mai sus nu sunt confirmate de Sony iar configuratia finala a smartphone-ului Sony Xperia X Compact va fi publicata in ziua debutului oficial.

Via: Phoneradar.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).