Spre sfarsitul anului 2014 Sony a anuntat ca urmeaza sa ofere actualizari la noul sistem de operare, Android 5.0 Lollipop, pentru o serie de modele de smartphone-uri din gama Xperia.

Noul sistem de operare este deja prezent pe smartphone-uri Xperia Z si se pare ca a venit randul a inca doua modele din seria Xperia sa primeasca actualizarea la Lollipop. Este vorba despre Sony Xperia T2 Ultra si Xperia C3.

xperia t2 ultra

 

Update-ul pentru Xperia T2 Ultra, varianta single SIM, este deja disponibil in regiuni precum Cehia, Germania si Taivan. La nivel global actualizarea la Android 5.0 Lollipop pentru acest model de Xperia urmeaza a fi disponibila in urmatoarele zile si saptamani.

In ceea ce priveste Xperia C3, actualizarea la Android 5.0 Lollipop momentan este disponibila doar in Taivan. Se asteapta ca in perioada urmatoare si restul regiunilor de pe glob sa primeasca actualizarea software.

xperia c3

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).