Sony Xperia C4 este disponibil la vanzare in acest moment pe piata din America. Smartphone-ul poate fi achizitionat pentru suma de 275 dolari. Device-ul este deja disponibil la nivel global in regiuni precum Europa si Asia.

Sony Xperia C4 are un ecran de dimensiuni generoase ce masoara 5.5 inch in diagonala. Ecranul este de tip IPS si are rezolutia 1920×1080. In zona de hardware, procesorul este furnizat de MediaTek si avem de-a face cu modelul octa core MT6752 cu frecventa la 1.7GHz.

Mai departe avem 2GB RAM, 16GB stocare interna si slot microSD. Sistemul de operare este Android 5.0 Lollipop iar bateria are capacitatea de 2600 miliamperi.

Smartphone-ul ofera suport pentru conectivitatea 4G LTE si are o camera foto principala de 13 Megapixeli. Aceasta include blitz LED. Camera frontala pentru selfie-uri este de 5 Megapixeli.

xperia c4 3 xperia c4 1

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).