vaio z canvas 1

Sony Vaio Z Canvas este o tableta cu sistem de operare Windows 8.1 ce este comercializata in acest moment doar pe piata din Japonia. Recent Sony a anuntat ca incepand cu luna Septembrie, tableta Vaio Z Canvas va fi disponibila spre vanzare pe piata din America.

Dat fiind faptul ca tableta face parte din seria de produse Vaio, avem de-a face cu un device cu specificatii hardware ce incadreaza Sony Vaio Z Canvas in categoria premium:

-Ecran de 12.3 inch cu rezolutia 2560×1704, procesor Intel Core i7-R770HQ, 8 sau 16GB RAM si stocare 256GB SSD.

De mentionat este faptul ca tableta vine echipata cu stylus, tastatura detasabila si stand de sustinere. Pretul de comercializare va fi unul ridicat, in jur la 2000 dolari.

In opinia mea datorita pretului extrem de ridicat, sunt mici sansele ca Sony Vaio Z Canvas sa ajunga pe piata din Romania.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).