vaio z canvas 1

Sony Vaio Z Canvas este o tableta cu sistem de operare Windows 8.1 ce este comercializata in acest moment doar pe piata din Japonia. Recent Sony a anuntat ca incepand cu luna Septembrie, tableta Vaio Z Canvas va fi disponibila spre vanzare pe piata din America.

Dat fiind faptul ca tableta face parte din seria de produse Vaio, avem de-a face cu un device cu specificatii hardware ce incadreaza Sony Vaio Z Canvas in categoria premium:

-Ecran de 12.3 inch cu rezolutia 2560×1704, procesor Intel Core i7-R770HQ, 8 sau 16GB RAM si stocare 256GB SSD.

De mentionat este faptul ca tableta vine echipata cu stylus, tastatura detasabila si stand de sustinere. Pretul de comercializare va fi unul ridicat, in jur la 2000 dolari.

In opinia mea datorita pretului extrem de ridicat, sunt mici sansele ca Sony Vaio Z Canvas sa ajunga pe piata din Romania.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.