Producatorul japonez Sony a lansat recent o boxa portabila cu look stilat care beneficiaza de conexiuni NFC si Bluetooth. Gadget-ul adopta numele de Sony SRS-XB3 EXTRA BASS si este o solutie audio portabila foarte potenta.

Sony SRS-XB3 EXTRA BASS 2

Boxa integreaza doua difuzoare ce emit un sunet puternic cu putere la 30 wati. Difuzoarele dispun de magneti ce au rol de a oferi un bass clar si profund.

In timpul melodiilor, basul poate fi amplificat prin simpla atingere a butonului EXTRA BASS. Aceasta functie optimizeaza sunetul si basul emis de cele doua difuzoare.

Sony SRS-XB3 EXTRA BASS 1

SRS-XB3 EXTRA BASS este accesoriul ideal pentru iubitorii de muzica care prefera portabilitatea. Boxa se conecteaza wireless la smartphone sau tableta prin intermediul conexiunilor Bluetooth sau NFC.

Acumulatorul generos la 8800mAh si rezistenta la apa, fac din acest gadget partenerul perfect in calatorii sau iesiri cu cortul. Bateria mare ofera o autonomie de pana la 24 ore.

Sony SRS-XB3 EXTRA BASS 3

Boxa are o portabilitate superioara gratie dimensiunilor reduse si a greutatii de doar 0.93kg. Sony SRS-XB3 EXTRA BASS este pus la dispozitia clientilor in urmatoarele culori: negru, albastru si rosu. Accesoriul iti va scoate din portofel aproape 200 dolari. Pretul este destul de piperat.

Sony SRS-XB3 EXTRA BASS 4

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.