Consola de gaming Sony PlayStation 4 practic nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este cea mai populara consola de noua generatie si e un device care este in totalitate dedicat pasionatilor de gaming. Spun acest lucru deoarece rivalul lui PS4, Xbox One, are o cu totul alta abordare.

Consola celor de la Microsoft se doreste a fi un sistem multimedia complet care insa are de suferit putin pe partea de gaming datorita specificatiilor hardware inferioare lui PS4. Practic PlayStation 4 foloseste chipset grafic si memorii mai rapide. Datorita acestor aspecte, PlayStation 4 ofera in zona de grafica performante superioare fata de Xbox One.

Pe partea de specificatii hardware, PlayStation 4 include procesor AMD Jaguar cu 8 nuclee cu frecventa la 1.6 GHz, placa video AMD Radeon, 8GB GDDR5, hard disk de 500GB, unitate optica Blu-ray, 2 porturi USB 3.0, un port AUX, port HDMI, iesire audio optica, WiFi 802.11b/g/n, LAN 10/100/1000 si Bluetooth 2.1.

Daca la data lansarii nu erau multe jocuri disponibile pentru PlayStation 4, in acest moment situatia este cu totul alta. Sunt peste 240 de jocuri disponibile, o parte din acestea fiind titluri exclusive PS4, iar cealalta parte jocuri multiplatform (disponibile si pe PC, Xbox One).

Poti achizitiona consola Sony PlayStation 4 de la eMAG pentru suma de 1700 lei.

ps4 1

ps4 2

ps4 3

ps4 4

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.