xperia z5

In ultimii ani Sony nu a avut foarte mult succes cu smartphone-urile pe care le-a lansat. Din acest motiv de ceva timp tot apar informatii ca Sony ar dori sa vanda divizia de smartphone-uri.

Recent managerul general Sony din Taiwan a infirmat aceste zvonuri precizand ca firma nu are de gand sa paraseasca piata de telefoane mobile. Aceasta afirmatie este sustinuta de deschiderea de catre Sony a unei fabrici in Tailanda dedicata asamblarii de smartphone-uri.

In urmatorii ani Sony va pune accent pe telefoanele din zona high end iar conform unor declaratii compania se asteapta sa acapareze 30% din piata smartphone-urilor premium.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).