Sony a anuntat lansarea pe piata japoneza a smartphone-ului intitulat Xperia A4. Avem de-a face cu un device de dimensiuni compacte ce are un ecran cu diagonala de 4.6 inch. Sony Xperia A4 este succesorul a Xperia A2, smartphone ce a fost lansat in 2014.

In ceea ce priveste specificatiile si designul noului telefon Sony, se incadreaza in aceeasi linie cu restul smartphone-urilor din gama Xperia ce au fost lansate in perioada 2014-2015:

-Ecran de 4.6 inch cu rezolutia 720p

-Procesor quad-core Snapdragon 801 cu frecventa la 2.5 GHz

-2GB RAM, 16GB stocare interna, slot microSD

-Camera foto de 20.7 Megapixeli, camera secundara de 2.2 Megapixeli

-Sistem de operare Android 5.0 cu interfata Xperia UI

-WiFi ac, LTE, Bluetooth 4.0, NFC, MHL si GPS cu GLONASS

-Baterie de 2600 miliamperi

Precum majoritatea telefoanelor din gama Xperia, Sony Xperia A4 este rezistent la apa si praf avand certificarile IPX5/8 respectiv IP6X. Telefonul va debuta pe piata japoneza in luna Iunie si va fi oferit la vanzare de catre operatorul de telefonie mobila NTT Docomo.

xperia a4 1

xperia a4 2

xperia a4 4

xperia a4 3

 

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).