ps4 1TB

Sony a anuntat in mod oficial varianta de PlaySation 4 cu hard disk de 1TB. Noua consola de gaming intitulata 1TB PS4 Ultimate Player Edition va fi lansata pe piata din Europa in data de 15 Iulie.

Varianta de PlayStation 4 cu hard disk de 500GB este foarte probabil sa primeasca o reducere semnificativa de pret. In acest moment acest model poate fi achizitionat de la eMAG pentru suma de 1800 lei. Ramane de vazut daca Sony va reduce pretul consolei la nivelul a Xbox One cu hard disk de 500GB (1300 lei).

Dupa parerea mea, sunt mari sansele ca PlayStation 4 cu hard disk de 1TB sa isi faca aparitia in Romania chiar pe data de 15 Iulie. In cel mai rau caz va fi o intarziere de cateva zile.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).