on 5 6

Samsung se pregateste de lansarea unui nou smartphone din categoria entry level. Smartphone-ul a aparut listat pe site-ul oficial al producatorului pentru o scurta perioada de timp ca mai apoi pagina listarii sa fie stearsa.

Device-ul poarta numele de Samsung Galaxy ON5 si este echipat cu ecran TFT LCD de 5 inch si rezolutie 1280×720. Din ceea ce se desprinde din imagini, smartphone-ul pare a avea margini din metal si o grosime redusa.

Samsung Galaxy ON5 are in dotarea standard procesor quad core, 1.5GB RAM, 8GB stocare interna (din care 4GB sunt disponibili utilizatorului) si slot microSD. Camera principala de 8MP este capabila de filmare video la 1080p iar camera frontala are senzor de 5MP.

In ceea ce priveste sistemul de operare, se stie doar ca telefonul ruleaza Android. Bateria are capacitatea de 2600 miliamperi si ofera o autonomie de pana la 13 ore in utilizare intensa.

La data lansarii Samsung Galaxy On5 va avea un pret de aproximativ 135 euro.

on 5 5

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).