Un membru de pe binecunoscutul forum XDA a reusit sa ruleze pe smartphone-ul Asus Zenfone 2 sistemul de operare Windows 7. Tot el a declarat ca procedura folosita pentru a rula Win 7 poate fi utilizata pentru a instala inclusiv ultimele variante ale sistemului de operare Microsoft: Windows 8, 8.1 si inclusiv Windows 10.

Utilitatea acestei relizari poate fi pusa la indoiala, insa cu siguranta ceea ce a reusit sa faca membrul XDA este foarte impresionant.

Procedura de instalare folosita este destul de complexa. Daca doriti sa aflati detaliile exacte accesati xda-developers.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).