Producatorul japonez de produse electronice Sharp a anuntat lansarea smartphone-ului Aquos Crystal 2. Prima varianta de Sharp Aquos Crystal a fost lansata in luna August 2014. La data lansarii telefonul a impresionat datorita designului, in special marginilor ecranului extrem de subtiri.

Sharp Aquos Crystal 2 pastreaza aceasi linie de design cu a predecesorului. Avem din nou margini foarte subtiri, iar ca si modelul precedent, Sharp Aquos Crystal 2 este rezistent la apa si praf.

In ceea ce priveste partea de hardware, avem urmatoarele specificatii:

-Ecran de 5.2 inch cu rezolutia 720p (1280×720), procesor quad core Snapdragon 400 1.2GHz, placa video Adreno 306, 2GB RAM memorie, 16GB stocare interna (telefonul nu include slot microSD), camera de 8 Megapixeli cu LED flash, camera frontala de 2 Megapixeli, baterie de 2030 miliamperi si sistem de operare Android 5.0 Lollipop.

In zona conectivitatii, Sharp Aquos Crystal 2 include WiFi 802.11 b/g/n, 4G LTE, Bluetooth 4.0 si NFC. Smartphone-ul va fi lansat in Japonia spre sfarsitul lunii Iulie. In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea in alte regiuni inca nu se cunosc detalii.

aquos 1

aquos 2

aquos 4

aquos 3

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).