Seagate Backup Plus Ultra Slim 1

Seagate a lansat cel mai subtire hard disk extern de 2TB din lume. Accesoriul adopta numele de Seagate Backup Plus Ultra Slim si masoara in grosime doar 9.6mm.

Comparat cu alte hard disk-uri de 2TB de pe piata, modelul Seagate este cu 50% mai subtire. Device-ul este si usor precum o “pana”, cantarind doar 136 grame.

Hard disk-ul este la fel de portabil ca si un smartphone iar faptul ca are capacitatea mare de 2TB, il face partenerul ideal cand ai nevoie sa iei cu tine multe date personale sau diverse fisiere media pentru a omorî timpul atunci cand esti departe de casa.

Seagate Backup Plus Ultra Slim 5

Backup Plus Ultra Slim utilizeaza interfata USB 3.0 iar aceasta garanteaza viteze ridicate de pana la 120MB pe secunda la transferul de date. Gadget-ul este fabricat pe cea mai noua tehnologie de 2.5 inch a companiei.

El integreaza suita software numita Seagate Dashboard care dispune de diverse functii utile pentru securizarea si backup-ul de date de pe hard disk. Utilizatorul poate face backup la fisierele importante cu doar un singur click. Se poate opta si pentru optiunea de backup-uri automate.

Seagate Backup Plus Ultra Slim 4

Hard-ul este oferit de producator in varianta cu 2TB de stocare cat si model cu 1TB pentru stocarea de fisiere. Cele doua modele sunt disponibile pe culorile auriu sau gri.

Seagate Backup Plus Ultra Slim in configuratie de 1TB costa 85 dolari iar pentru modelul de 2TB va trebui sa scoti din buzunar in jur la 126 dolari.

Seagate Backup Plus Ultra Slim 3

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.