xperia z5

Conform ultimelor zvonuri aparute pe internet, in luna Septembrie va debuta smartphone-ul Sony Xperia Z5. Noul device e posibil sa includa 4GB RAM memorie si urmatorul procesor al celor de la Qualcomm, si anume Snapdragon 820.

Inca nu se cunosc detalii referitoare la diagonala si rezolutia ecranului. Zvonurile indica de asemenea ca Sony Xperia Z5 va avea senzor de amprenta, camera foto de 21 Megapixeli capabila de filmare la rezolutia 4K si baterie de 4500 miliamperi.

Pe langa lansarea smartphone-ului Xperia Z5, au aparut detalii ce indica faptul ca in luna Septembrie Sony va mai lansa doua versiuni ale acestui telefon: Xperia Z5 Ultra si Xperia Z5 Compact.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).