iphone 6s,6s plus

Pe internet au aparut noi detalii privind viitoarele smartphone-uri pe care Apple e foarte posibil sa le dezvaluie in luna Septembrie. Este vorba despre iPhone 6S si 6S Plus iar conform zvonurilor noile device-uri vor fi echipate cu camera foto de 12 Megapixeli.

Noua camera din cate se pare este capabila de filmare la rezolutia 4K si de asemenea ea poate realiza clipuri video in slow motion la 240 fps. Camera frontala va fi de 5 Megapixeli iar ca si memorie RAM noile telefone vor fi echipate cu 2GB. Pe web au aparut detalii care indica faptul ca iPhone 6S si 6S Plus vor avea LTE Cat 6.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).