Ne apropiem cu pasi repezi de weekend iar cu aceasta ocazie avem o noua recomandare pentru voi. Este vorba despre puternicul media player SCISHION V88 Piano, care este la vanzare pentru un pret atractiv.

Player-ul impresioneaza cu dimensiunile foarte reduse si configuratia la fel de potenta ca cea a unui smartphone modern.

Device-ul nu este mai mare decat un smartphone cu diagonala de 5 inci. Asta il face ideal pentru persoanele care nu stau prea grozav cu spatiul pe birou sau pe masa de televizor.

Ca si constructie, player-ul este realizat dintr-un plastic negru care dispune de finisaje tip mat in partile de sus/jos si finisaje glossy pe margini. Design-ul este unul placut care se potriveste perfect langa orice televizor sau monitor.

In ceea ce priveste dotarile, SCISHION V88 Piano este poate cel mai interesant media player cu pret de sub 50 dolari. Atrage atentia configuratia interna potenta.

Avem procesor quad-core Cortex A53 1.5GHz, 4GB de memorie RAM si placa video Mali T450 MP2 dual-core. Datorita acestor componente performante, player-ul poate rula cu efort minim filme 4K de pe un hard disk extern.

Vrem sa mentionam ca pentru filme 4K este recomandat ca acestea sa fie stocate pe un hard disk extern tip USB 3.0. Hard disk-ul va fi bineinteles conectat la portul USB 3.0, de care dispune player-ul.

Pe langa portul USB 3.0, device-ul include si 2 porturi standard tip USB 2.0. Ele pot fi utilizate pentru a conecta la player alte doua hard disk-uri externe sau diverse accesorii precum mouse, tastatura, gamepad etc.

V88 Piano are la bord sistemul de operare Android 7.1 Nougat. Asta iti ofera acces la sutele de mii de aplicatii disponibile pe Google Play precum YouTube, Netflix, HboGo etc. Stocarea nativa de 16GB a player-ului iti va permite sa instalezi un numar important de aplicatii.

Device-ul poate fi conectat wireless la internet prin intermediul functiei WiFi 802.11 b/g/n. Daca doresti mai multa viteza, tv box-ul poate fi legat la internet prin intermediul portului LAN Ethernet.

Ca si dotari utile pentru conectivitate, player-ul mai are port HDMI 2.0 de mare viteza, slot MicroSD si jack de 3.5mm.

SCISHION V88 Piano este un media player cu Android extrem de interesant. Dispozitivul are configuratie puternica, sistem de operare modern, conectivitate bogata si un pret excelent.

Player-ul este la vanzare pe site-ul Gearbest.com pentru 46.99 dolari (188 lei pret final).

Specificatii complete pentru SCISHION V88 Piano

  • Android 7.1 Nougat in versiune stock
  • 4GB RAM tip DDR3, 16GB de stocare interna tip eMMC
  • Procesor quad-core 64-bit Rockchip RK3328 1.5GHz (Cortex A53), placa grafica Mali T450MP2
  • WiFi 802.11 b/g/n 2.4GHz, WiFi Hotspot, 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0, jack de 3.5mm, slot MicroSD (max 64GB), port HDMI 2.0 (rezolutie 2K sau 4K), iesire audio SPDIF, port LAN 10/100Mbps
  • Senzor infrarosu, DLNA
  • Formate video : 4K H.264, 10-bit H.265, 3D video, HDR, 4K VP9, pana la 60fps, 1080p, si multe altele
  • Audio: FLAC, MP3, AAC, WMA, OGG, Dolby etc
  • Accesorii: cablu HDMI, telecomanda, adaptor curent
  • Culoare: negru
ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.