SanDisk Extreme PRO 1

SanDisk a prezentat azi cel mai rapid card microSD din lume. SanDisk Extreme PRO vine in capacitati de 128GB sau 64GB si ofera la transferul de fisiere o viteza de pana la 275MB/s.

Acest card microSD este ideal pentru stocarea de clipuri video filmate in rezolutia Full HD sau 4K. Daca se doreste transferul de fisiere catre PC-ul cu Windows, SanDisk Extreme PRO include cititor de carduri pe interfata USB 3.0.

Cardul este rezistent la apa, temperaturi ridicate sau scazute si socuri puternice. SanDisk Extreme PRO este oferit la preturi destul de ridicate. Intr-un fel este de inteles avand in vedere vitezele foarte mari. Modelul de 64GB costa 180 dolari iar cel de 128GB in jur la 300 dolari.

Specificatii detaliate pentru SanDisk Extreme PRO

  • Viteza de citire de pana la 275MB/s
  • Viteza de scriere de pana la 100MB/s
  • Card microSD de clasa 10
  • Include cititor de carduri pe USB 3.0
  • Capacitati: 64 si 128GB
  • Rezistent la apa, socuri si temperaturi

SanDisk Extreme PRO 2

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).