Compania americana Western Digital a prezentat in cadrul MWC 2017 din Barcelona noul card MicroSD SanDisk Extreme 256GB. Cardul are capacitate de stocare foarte generoasa si este capabil de viteze impresionante.

Cei 256GB permit stocarea de pana la 24 ore de inregistrari video in rezolutie Full HD. Spatiul generos este ideal pentru stocarea colectiei de muzica in format MP3 sau FLAC.

Acest accesoriu se potriveste de minune in telefoane noi si puternice care sunt compatibile cu astfel de carduri.

Cardul are preinstalata aplicatia SanDisk Memory Zone, care ofera posibilitatea de a vizualiza, accesa si de a face ‘back up’ tuturor fisierelor intr-o singura locatie.

Pe langa asta, aplicatia muta automat fisiere din memoria interna catre card pentru a elibera spatiu.

Copierea si mutarea de date se face foarte rapid. SanDisk Extreme 256GB este capabil de 100MB/s la citire. Copierea pe card se face cu o viteza maxima de 90MB/s.

Cardul este rezistent la apa, caldura, frig si socuri puternice. El este compatibil cu standardul de performanta A1. Acest standard se regaseste in device-uri de la producatori precum HTC, Huawei, Lenovo, MediaTek, Meizu, Oppo, Vivo si ZTE.

SanDisk Extreme 256GB este listat la pretul de 200 dolari. Cardul va fi pus la vanzare spre sfarsitul lunii Martie.

Ramane de vazut la ce pret va ajunge pe piata din Romania. Daca avem detalii despre acest aspect, articolul va fi actualizat. Ramaneti cu GadgetLab.

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.