Samsung Notebook 7 Spin 2

Samsung a prezentat un nou laptop cu sistem de operare Windows 10. Notebook-ul este intitulat Samsung Notebook 7 Spin iar aspectul care atrage la acest model este ecranul rotativ la unghi de 360 grade. Gadget-ul poate fi utilizat in diverse configuratii gen tableta, stand, laptop si mod tent (cort).

Producatorul sud coreean livreaza acest nou model in doua variante: una dotata cu display de 13.3 inch si alta cu display de 15.6 inch. Ambele modele beneficiaza de ecrane cu rezolutia Full HD, 1920×1080 pixeli. Display-ul incorporeaza tehnologie de imagine HDR care promite sa furnizeze o imagine clara, negru inchis si culori accentuate.

Samsung Notebook 7 Spin este dotat din fabrica cu functie de incarcare rapida. Incarcarea completa a acumulatorului se realizeaza in 100 de minute. 20 minute de incarcare ofera utilizatorului o autonomie de aproximativ 2 ore.

Samsung Notebook 7 Spin 1

Sub capota intalnim hardware de noua generatie. Modelul de Notebook 7 Spin inzestrat cu display de 13.3 inch are la bord procesor dual core Intel Core i5-6200U si placa grafica integrata Intel HD 520. In departamentul de memorie si stocare gasim 8GB de RAM si hard disk de 1TB.

Pe modelul dotat cu display de 15.6 inch s-a montat procesorul dual core Intel Core i7-6500U si placa video dedicata Nvidia GeForce 940MX. Sunt puse la dispozitie doua tipuri de configuratii: una cu 12GB de RAM / hard disk de 1TB si alta cu 16GB de RAM / hard disk de 1TB si SSD de 128GB.

Samsung Notebook 7 Spin 3

Restul de specificatii sunt similare pentru ambele modele. Samsung Notebook 7 Spin dispune de tastatura iluminata, port USB tip C, port USB 2.0, doua porturi USB 3.0, difuzoare stereo de 1.5 wati si camera web. In plus, laptop-urile au iesire HDMI si port Ethernet.

Samsung Notebook 7 Spin este confectionat din metal si are look atractiv. Laptop-ul este la vanzare de cateva zile in SUA iar pretul de pornire este la 800 dolari.

Via: Thegadgetsfreak.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.