samsung galaxy view new

Tableta Samsung Galaxy View este intr-un final lansata oficial. In ultimele saptamani device-ul a avut parte de diverse scurgeri de informatii, incepand cu imagini neoficiale, specificatii hardware si pana la listarea la precomanda pe un magazin online.

Samsung Galaxy View este un produs destinat pentru urmarirea de filme, video streaming, folosirea de aplicatii online gen HBO GO etc.

Tableta are un ecran cu diagonala de 18.4 inch si rezolutie Full HD, 1920×1080. Nu se cunoaste inca modelul de procesor folosit, insa se stie ca acesta este cu 8 nuclee si are frecventa de 1.6GHz.

Ca si memorie RAM avem 2GB iar stocare interna este de 32 sau 64GB. Stocare poate fi extinsa gratie slotului microSD. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 Lollipop cu interfata Media UX.

Samsung Galaxy View mai include in dotarea standard: conectivitate 4G LTE, Bluetooth 4.1, WiFi dual band, camera frontala de 2.1 Megapixeli si baterie de 5700 miliamperi, care ofera o autonomie de pana la 8 ore in cazul rularii de continut video. Samsung nu a oferit detalii despre pret si disponibilitate, insa cu siguranta acestea vor sosi in zilele urmatoare.

samsung galaxy view new 1

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).