Samsung Galaxy Tab4 T230 este o tableta ce face parte din segmentul de buget, insa cu toate acestea specificatiile hardware pot spune ca sunt foarte bune.

Tableta are un ecran de tip TFT capacitiv cu diagonala de 7 inch. Rezolutia este 720p (1280×800) iar densitatea de pixeli se situeaza la 216ppi.

Procesorul cu care este echipat device-ul este un quad core Marvell PXA1088 cu frecventa la 1.2GHz. Tableta este dotata cu 1.5GB RAM si 8GB stocare interna. Capacitatea de stocare poate fi extinsa gratie slotului microSD ce suporta card cu capacitatea de pana la 32GB.

Mergand mai departe, Samsung Galaxy Tab4 T230 are o camera foto de 3 Megapixeli. Camera frontala este de 1.3 Megapixeli.

In zona conecticii, tableta include WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, port infrarosu, microUSB 2.0 si jack de 3.5mm.

Sistemul de operare preinstalat este Android v4.4.2 KitKat, cu interfata TouchWiz UX.

Bateria din dotare este de tip Li-Po cu capacitatea de 4000 miliamperi. Tableta cantareste 276 grame.

Samsung Galaxy Tab4 T230 este un device ce este avantajat de dimensiunile compacte cat si de platforma hardware suficient de performanta. Aplicatiile, jocurile etc, toate ruleaza excelent iar in multitasking pot spune ca tableta se descurca decent.

Ecranul se vede foarte bine iar rezolutia HD este un plus atunci cand se urmaresc clipuri de pe YouTube sau filme. Bateria ofera o autonomie peste asteptari iar tableta nu se incalzeste excesiv in timpul utilizarii.

In opinia mea, Samsung Galaxy Tab4 T230 este o alegere inspirata in special datorita raportului pret/calitate excelent. Tableta poate fi achizitionata de la eMAG pentru suma de 800 lei.

Samsung Galaxy Tab4 T230 1

Samsung Galaxy Tab4 T230 2

Samsung Galaxy Tab4 T230 3

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).