Ieri publicam un articol in care era prezentata o presupusa imagine de presa a noii tablete a celor de la Samsung, Tab S2. In mediul online a aparut o noua randare de presa in care ne este prezentata partea din spate a tabletei Samsung.

Din ceea ce se poate observa din imagine, tableta are margini din metal. Avem doua difuzoare pozitionate in parte de jos de-o parte si de alta, portul microUSB, jack de 3.5 mm si pe partea laterala butoanele de power, volum si sloturile SIM si microSD.

samsung galaxy tab s2

In ceea ce priveste specificatiile ale Samsung Galaxy Tab S2 e posibil sa avem urmatoarele:

-Ecran de 9.7 inch cu rezolutia 2048×1536, procesor Octa Core Samsung Exynos, 3GB RAM, 32GB stocare interna, camera principala de 8 Megapixeli si camera frontala de 2 Megapixeli.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).