In Taivan, Samsung a anuntat in mod oficial tableta Galaxy Tab E. Avem de-a face cu un device din zona de mijloc ce are un ecran cu diagonala de 9.6 inch. Samsung Galaxy Tab E va debuta pe piata din Taivan la sfarsitul lunii Iunie la pretul de aproximativ 225 dolari.

Tableta vine echipata cu un procesor quad core cu frecventa la 1.3GHz, ecran de tip TFT cu rezolutia 1280×800, 1.5GB RAM memorie, 8GB stocare interna, slot microSD si baterie de 5000 miliamperi.

In ceea ce priveste procesorul, inca nu se cunosc detalii exacte referitoare la model, insa e posibil sa avem un Spreadtrum SC7730SE. Referitor la camerele foto, pe partea frontala regasim o camera de 2 Megapixeli, iar pe partea din spate o camera de 5 Megapixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat.

Modelul de Samsung Galaxy Tab E ce va fi disponibil in Taivan are numele de cod SM-T560 si ofera doar conectivitate WiFi. Ramane de vazut daca Samsung va lansa o varianta 3G.

galaxy tab e

galaxy tab e 1

galaxy tab e 2Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).