Tableta Samsung Galaxy Tab A Plus cu S Pen a fost lansata spre vanzare pe piata din Franta la pretul de 339 euro. Avem de-a face cu un device de dimensiuni compacte ce masoara 9.7 inch in diagonala si 7.5 milimetri in grosime.

Ecranul LCD are rezolutia 1024×768 iar procesorul de la interior este un quad core Ziilabs ZMS-08 cu frecventa la 1.2GHz. Samsung Galaxy Tab A Plus este echipata cu 2GB RAM,16GB stocare interna si slot microSD.

In zona de conectivitate avem Wi-Fi 802.11 a/b/g/n. Tableta nu dispune de versiune 3G. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.0 Lollipop iar bateria are capacitatea de 6000 miliamperi.

Camerele foto ce echipeaza device-ul Samsung sunt reprezentate de: camera frontala de 2MP si camera principala de 5MP. Samsung Galaxy Tab A Plus are in dotarea standard stylus S Pen.

galaxy tab a plus 1

galaxy tab a plus 3 galaxy tab a plus 2

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).