s7 1

Conform ultimelor informatii publicate pe net, Samsung Galaxy S7 va fi anuntat oficial anul viitor in luna Ianuarie pe data de 19.

Acest anunt iese din tiparele Samsung deoarece producatorul sud coreean obisnuia sa anunte device-uri noi la festivalul de tehnologie MWC (Mobile World Congress) din Barcelona ce se desfasoara in luna Februarie.

Din cate se pare Samsung Galaxy S7 va fi disponibil in doua variante: una cu ecran normal iar alta cu ecran curbat. De asemenea, pentru noul smartphone, Samsung va folosi 3 procesoare diferite.

Galaxy S7 va include tehnologie 3D Touch, port USB de tip C si componente hardware de top.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).