Samsung se pregateste de lansarea unei versiuni ultra rezistente a smartphone-ului Galaxy S7 . Viitorul telefon inteligent adopta numele de Samsung Galaxy S7 Active. Telefonul se adreseaza persoanelor “aventuriere” deoarece este capabil sa reziste la socuri si lovituri puternice.

Samsung Galaxy S7 Active 1

In plus, smartphone-ul are certificare IP68, ceea ce-l face rezistent la apa si praf. Din imaginile ce au fost publicate online, observam ca Galaxy S7 Active renunta la materialele premium gen sticla, metal si adopta o constructie din material plastic foarte durabil si cauciuc.

Acest model este la fel de potent ca si varianta originala de Galaxy S7. Singura diferenta dintre cele doua smartphone-uri este ecranul de 5.5 inch ce echipeaza Galaxy S7 Active.

Display-ul de diagonala generoasa ofera o imagine de cea mai buna calitate. Ecranul cu tehnologie Super AMOLED are rezolutia Quad HD, 2560×1440 pixeli. La interior smartphone-ul ultra durabil ascunde componente de top.

Samsung Galaxy S7 Active 3

Sub capota intalnim procesorul quad core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la 2.15GHz. Mai departe, avem 4GB de memorie RAM tip DDR4 si 32GB de memorie pentru stocare.

Samsung Galaxy S7 Active dispune de cele mai bune echipamente foto. Camera principala are la baza senzorul de 12 megapixeli inzestrat cu blitz LED si stabilizator optic de imagine. Camera frontala dedicata pozelor selfie este de 5 megapixeli.

Telefonul inteligent are sistem de operare de generatie noua. Samsung a apelat la Android in varianta 6.0.1 Marshmallow. Cel mai probabil sistemul de operare are interfata TouchWiz.

Samsung Galaxy S7 Active 2

In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, terminalul are in dotare urmatoarele: 4G LTE, dual-band Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2 LE, GPS cu GLONASS, USB 2.0 si NFC.

Smartphone-ul Samsung Galaxy S7 Active va mai include si senzor pentru amprente. Acesta varianta de S7 va fi lansata oficial in saptamanile urmatoare.

Via: Winfuture.de

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.