galaxy s6 1

Galaxy S6 este primul smartphone produs de Samsung care poate concura cu succes cu iPhone in ceea ce priveste calitatea constructiei. Din punct de vedere al specificatiilor smartphone-urile Samsung din seria Galaxy pot spune ca intodeauna au fost peste iPhone.

Noul Samsung Galaxy S6 este construit din sticla si metal iar componentele din interiorul device-ului sunt cele mai performante de pe piata. Punctul de atractie al super smartphone-ului Samsung este cu siguranta ecranul de 5.1 inch cu rezolutie Quad HD (2560×1440). Avem cifra impresionanta de 577 ppi densitate pixeli.

In ceea ce priveste restul de specificatii hardware, telefonul nu se lasa mai prejos. Procesorul este octa core Exynos 7420, avem placa grafica Mali-T760MP8, 3GB RAM memorie si 32GB stocare interna.

Pentru selfie-uri reusite, avem la dispozitie camera frontala de 5 Megapixeli. Camera principala are un senzor de 16 Megapixeli si include stabilizator optic de imagine, autofocus si blitz de tip LED. Camera este capabila de captura video la rezolutie 4K.

Samsung Galaxy S6 este disponibil in oferta eMAG pentru suma de 2600 lei.

galaxy s6 2

galaxy s6 3

 

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).