Alaturi de Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Edge Plus urmeaza a fi lansat oficial in cadrul unui eveniment ce va avea loc in New York pe data de 13 August. Au aparut diverse scurgeri de informatii in ceea ce priveste specificatiile hardware, insa un lucru este cert: S6 Edge Plus va avea hardware de top si bineinteles un pret pe masura.

Conform ultimelor informatii aparute online, noul smartphone va costa 800 Euro, si asta in cazul variantei cu 32GB stocare. Samsung Galaxy S6 Edge Plus va fi pus spre vanzare din data de 21 August.

s6 edge plus price

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).