Samsung Galaxy S5 Neo, conform zvonurilor care circula pe internet, urmeaza a fi lansat in decursul lunii August. Telefonul inca nu a fost anuntat oficial, insa cu toate acestea el apare listat la precomanda pe un magazin online din Olanda la pretul de 429 euro.

Conform magazinului online, Samsung Galaxy S5 Neo are ecran Super AMOLED de 5.1 inch cu rezolutie 1920×1080. Procesorul este un octa core Exynos 7580 cu frecventa la 1.6GHz. Mai departe avem 2GB RAM, 16GB stocare interna, camera foto principala de 16 Megapixeli capabila de filmare la rezolutie 4K si camera frontala de 2 Megapixeli.

Samsung Galaxy S5 Neo cantareste 145 grame si are o grosime de 9 milimetri. Bateria are capacitatea de 2800 miliamperi iar ca si sistem de operare, site-ul olandez mentioneaza Android 4.4 KitKat. Modem-ul din dotare este capabil de viteze de pana la 300MB/s.

s5 neo

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).