Samsung a lansat spre comercializare smartphone-ul Galaxy S4 mini plus. Precum si numele sugereaza avem de-a face cu o varianta usor imbunatatita de Samsung Galaxy S4 mini. Telefonul costa intre 190-239 euro si este disponibil in regiuni precum Germania, Austria, Bulgaria, Cehia si Romania.

Samsung Galaxy S4 mini plus are ecran Super AMOLED de 4.3 inch cu rezolutia 960×540. Procesorul este quad core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64 bit cu frecventa la 1.2GHz iar ca si placa grafica avem Adreno 306. Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat iar bateria are capacitatea de 1900 miliamperi. Telefonul este echipat cu 1.5GB RAM, 8GB stocare interna si slot microSD.

In zona de foto, Samsung Galaxy S4 mini plus include camera frontala de 1.9 Megapixeli si camera principala de 8 Megapixeli cu blitz LED capabila de filmare la 1080p. Bateria are capacitatea de 1900 miliamperi.

s4 mini plus

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).