In cadrul unui eveniment ce a avut loc astazi in New Delhi, India, Samsung a lansat oficial telefoanele Galaxy On5 si Galaxy On7. Noile smartphone-uri au fost pozate live iar din ceea ce se observa din imagini, pot spune ca arata destul de bine.

Ca design cele doua telefoane arata similar, singura diferenta intre ele fiind diagonala mai mare de pe Galaxy On7.

galaxy on 1

galaxy on 2

Cel mai mare model, Samsung Galaxy On7 are ecran de 5.5 inch cu rezolutie HD, baterie de 3000 miliamperi si camera foto principala de 13MP.

Varianta mai mica, Galaxy On5 are display cu aceasi rezolutie insa diagonala este de 5 inch. Acest model are baterie de 2600 miliamperi si camera foto principala de 8 Megapixeli.

Restul de specificatii hardware sunt aceleasi pentru ambele telefone.

Specificatii Samsung Galaxy On5 si Galaxy On7

  • Procesor quad core de 1.3GHz
  • 1.5GB RAM, 8GB stocare interna, slot microSD (card de pana la 128GB)
  • Camera foto frontala de 5 Megapixeli
  • Sistem de operare Android Lollipop
  • Conectivitate – WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, microUSB 2.0, dual SIM, 4G LTE, GPS

galaxy on 3

galaxy on 4

galaxy on 5

galaxy on 6

Sursa: SamMobile.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).