Smartphone-ul Samsung Galaxy J7 este un device ce urmeaza a fi lansat de catre producatorul sud coreean in perioada urmatoare. Cu toate acestea telefonul si-a facut aparitia pe un site din Kazahstan.

Magazinul online listeaza Samsung Galaxy J7 ca fiind disponibil la precomanda pentru suma de aproximativ 268 dolari. Conform site-ului din Kazahstan, Samsung Galaxy J7 are urmatoarele specificatii:

-Ecran de 5.5 inch cu rezolutia 1280×720, procesor octa core Marvel PXA1936 cu frecventa la 1.2GHz, 16GB stocare, slot microSD (card de pana la 128GB) si sistem de operare Android 5.0 Lollipop.

In ceea ce priveste restul de specificatii (memorie RAM, camera foto si baterie) conform zvonurilor, Samsung Galaxy J7 va veni echipat cu 1.5GB RAM, camera foto de 13 Megapixeli, camera frontala de 5 megapixeli si baterie de 3000 miliamperi.

samsung galaxy j7

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).