Samsung este un producator activ in aceasta perioada a anului. Firma planuieste sa introduca diverse modele noi printre care se numara smartphone-ul Samsung Galaxy J7 2017.

samsung-galaxy-j7-2017-6

Primele informatii despre device au aparut la inceputul lunii Octombrie. De putin timp, online au fost publicate “randari” si cateva detalii tehnice pentru viitorul model Samsung.

Din imaginile publicate pe web, observam ca Galaxy J7 2017 este focusat pe un design cu inspiratie din zona premium.

Partea din spate are design interesant. In zona de sus gasim o banda pe care sunt montate camera principala, flash-ul LED si difuzorul audio. Butonul de pornire/oprire este pozitionat pe lateral in zona difuzorului.

samsung-galaxy-j7-2017-7

Daca trecem in zona frontala, gasim un display cu margini subtiri iar sub acesta butonul fizic de Home. Pe margini smartphone-ul dispune de o dunga subtire ce pare a fi din metal. In partea de jos sub tasta de Home sunt pozitionate portul USB si jack-ul audio de 3.5mm.

Acum haideti sa analizam specificatiile hardware. Samsung Galaxy J7 2017 propune o configuratie echipata cu display Full HD de 5.5-inch. Telefonul compatibil 4G LTE, va fi motorizat de un procesor octa-core Samsung Exynos sau Qualcomm Snapdragon.

Hardware-ul intern cuprinde 3GB de memorie RAM si 16GB de memorie interna. Din echiparea standard nu va absenta slotul MicroSD (compatibil cu 128GB). Terminalul listeaza sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

Departamentul foto are in componenta urmatoarele: camera principala de 13-megapixeli cu flash LED si camera secundara de 5-megapixeli. Piesele hardware primesc energie de la acumulatorul inzestrat cu 3000mAh.

Potrivit informatiilor aparute recent, Samsung Galaxy J7 2017 va debuta oficial in Aprilie 2017. Pretul se va situa in jurul valorii de 205 dolari.

Via: Techupdate3.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.