Din cate se pare producatorul sud coreean Samsung se pregateste de lansarea unui nou phablet. Online au fost publicate 3 poze live neoficiale cu smartphone-ul Samsung Galaxy A9.

Din imagini observam ca telefonul include camera foto rotativa si difuzor frontal. Conform zvonurilor, Samsung Galaxy A9 va avea un ecran de 5.5 inch cu rezolutia 1920×1080.

La interior smartphone-ul va include un procesor de origine Qualcomm si anume Snapdragon 620 care este un octa core cu frecventa de 1.8GHz.

Tot la capitolul hardware, smartphone-ul include 3GB RAM si 32GB stocare interna. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.

samsung a9 1
samsung a9 3
samsung a9 2
samsung a9 4

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).