galaxy a 8

Samsung Galaxy A8 este considerat a fi cel mai subtire smartphone produs de Samsung. Telefonul masoara in grosime doar 5.9 milimetri si urmeaza a fi lansat in perioada urmatoare. Inca nu se stie exact daca smartphone-ul va fi lansat si in alte regiuni in afara de China. Ramane de vazut la data lansarii ce detalii va oferi Samsung referitoare la acest aspect.

Samsung Galaxy A8 a avut parte in ultima perioada de diverse scurgeri de informatii. Telefonul si-a facut aparitia intr-un set de imagini live si ne-a mai fost dezvaluit intr-o serie de poze ce au aparut pe site-ul chinez de certificare al device-urilor mobile, TENAA.

Recent pe internet a aparut un clip video hands on cu noul telefon:

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).