Samsung continua cu lansarile de gadget-uri interesante prin prezentarea oficiala a unui card microSD cu capacitate mare si viteze de lucru la cel mai inalt nivel. Noul card se numeste Samsung EVO Plus 256GB.

Samsung EVO Plus 256GB 2

Samsung se lauda cu faptul ca noul model lansat de ei dispune de cea mai mare capacitate de stocare pentru clasa din care face parte cardul. Capacitatea mare la 256GB face din card accesoriul ideal pentru a stoca pe smartphone filme cu rezolutie HD si muzica in format FLAC.

EVO Plus 256GB poate stoca 12 ore de inregistrare video la rezolutia 4K sau 33 ore de inregistrare clipuri video in Full HD, 1920×1080 pixeli.

Samsung EVO Plus 256GB 1

Noul accesoriu Samsung este perfect intr-un telefon potent de noua generatie. Cardul furnizeaza viteze foarte ridicate de pana la 95MB pe secunda. Vitezele ridicate de transfer se datoreaza tehnologiei V-NAND cu care este dotat cardul microSD.

Samsung EVO Plus 256GB este compatibil atat cu smartphone-uri premium cat si cu tablete performante, drone, camere cu inregistrare video la 360 grade si camere ultra protabile gen GoPro.

Samsung ofera o garantie de 10 ani iar pretul pentru acest nou model este de 250 dolari. EVO Plus 256GB va fi pus la vanzare din luna Iunie in peste 50 de tari.

Sursa: Samsung.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.