Portable SSD T3 1

Samsung a anuntat de cateva ore un gadget care dupa parerea mea este foarte interesant. Vorbim despre un SSD extern extrem de rapid care ofera o viteza la transferul de date de pana la 450MB pe secunda. Ca si aspect, Portable SSD T3 are design simplu si este colorat in doua nuante: argintiu si negru.

Mie personal imi place foarte mult cum arata. Pe langa asta eu consider gadget-ul ca fiind foarte util. Un hard disk extern pe USB 3.0 ofera viteze destul de bune. Se poate atinge peste 100MB pe secunda. Practic cu SSD-ul extern de la Samsung se pot transfera fisiere cu o viteza de peste 400MB pe secunda.

Portable SSD T3 2

Insa depinde foarte mult si de ce calculator ai pe birou. Un PC echipat cu SSD intern si port USB 3.1 cu siguranta va transfera pe Portable SSD T3 la viteza apropiata de cea data de Samsung, 450MB pe secunda.

Ca si marime, Portable SSD T3 este mic. El incape in palma fara probleme. La doar 51 grame greutate, gadget-ul este si super usor. Daca ar avea locas pentru chei, acest SSD extern ar putea fi folosit pe post de breloc.

Portable SSD T3 3

Portable SSD T3 are si o rezistenta extrem de buna. Device-ul are carcasa din metal care rezista la socuri puternice si caderi de pana la 2 metri inaltime.

SSD-ul este oferit in diverse capacitati: 250GB, 500GB, 1TB si 2TB. Eu zic ca modelul de 250GB o sa aiba pret cat de cat normal (in jur la 700 lei). Restul o sa fie foarte scumpe. Samsung nu a oferit detalii oficiale despre pret. SSD-ul extern va fi lansat spre vanzare in Februarie.

Portable SSD T3 8

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).