Smartphone-urile de clasa medie Samsung Galaxy J5 si Galaxy J7 au fost anuntate oficial in China. Noile telefoane vor fi puse spre vanzare incepand cu saptamana aceasta la pretul de aproximativ 225 dolari pentru Galaxy J5 si 289 dolari Galaxy J7.

Cu toate ca specificatiile hardware ale celor doua telefoane nu sunt cu nimic iesit din comun, cu ce ies in evidenta este faptul ca sunt primele smartphone-uri Samsung ce includ blitz de tip LED pe partea frontala.

Din punct de vedere al specificatiilor hardware, diferentele dintre Samsung Galaxy J5 si Galaxy J7 sunt procesorul, diagonala ecranului si bateria din dotare. Pe Galaxy J7 regasim un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615, ecran de 5.5 inch si baterie de 3000 miliamperi. Galaxy J5 include procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410, ecran de 5 inch si baterie cu capacitatea de 2600 miliamperi.

Restul de specificatii sunt aceleasi pentru ambele modele. Avem ecran cu rezolutia 720p, 1.5GB RAM, 16GB stocare interna, slot microSD, camera foto principala de 13 Megapixeli si camera foto frontala de 5 Megapixeli. Ambele smartphone-uri sunt dual SIM si au conexiune 4G LTE.

Pe langa specificatiile similare, cele doua telefoane sunt aproximativ aceleasi si cand vine vorba de design (Galaxy J5 stanga, Galaxy J7 dreapta).

Inca nu se cunosc detalii referitoare la lansarea a Galaxy J5 si J7 in alte regiuni de pe glob.

Sursa

galaxy 1

galaxy 3

galaxy 4

galaxy 5

galaxy 6

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).