Redmi Note 12 5G review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE

Redmi Note 12 5G review in romana

In carcasa eleganta si subtire avem incorporat un acumulator echipat cu urmatoarele: capacitate de 5000mAh si incarcare rapida cu putere 33W.

CATEVA OBSERVATII

Va precizam ca Xiaomi indrageste mult in a echipa telefoanele sale de buget cu setup-ul 5000mAh + incarcare 33W. Spunem asta in contextul in care setup-ul este prezent pe diverse modele. Aici mentionam cateva terminale testate de catre echipa GadgetLab.

Avem Poco M5s, Redmi Note 11 (review) si Redmi Note 11S (review). In ceea ce priveste doar incarcarea 33W, va informam ca este este prezenta si pe terminalul mid-range premium Xiaomi 11 Lite 5G NE (testat de noi).

Revenim la combo-ul 5000mAh + fast charging 33W si va precizam ca noi am testat cateva telefoane Motorola echipate cu un setup similar (5000mAh + incarcare 30W). Aici scoatem in evidenta Motorola Moto G73 (review), Motorola Moto G72, Motorola Moto G23 (review), Motorola Moto G52 (review) si Motorola Moto G82 5G.

VITEZA INCARCARE

Atunci cand smartphone-ul este pus la incarcat, pe display apare (pentru cateva secunde) o animatie frumoasa/eleganta.

In ceea ce priveste viteza de incarcare, pragul 5% – 100% este realizat in un pic peste 60 de minute. Nu-i rau deloc ­čÖé

AUTONOMIE CU ECRANUL SETAT LA 120Hz

Cu baterie incarcata full si cu display-ul setat sa ruleze la refresh 120Hz, dupa 10 ore de utilizare intensa si continua, smartphone-ul a mai ramas cu 8 procente. Din punctul nostru de vedere, autonomia este excelenta ­čÖé

Redmi Note 12 5G review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI

Redmi Note 12 5G review in romana

Sectorul hardware focusat pe conectivitate este excelent pus la punct ­čÖé

FISA TEHNICA

# 5G, 4G, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 5.1, NFC, USB C 2.0 (cu OTG)

# Dual SIM hibrid, MicroSD, jack 3.5mm, GPS/AGPS/Glonass

# Senzori – lumina, proximitate, compas, accelerometru, giroscop, infrarosu, amprenta (in butonul de power)

Redmi Note 12 5G review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII

Redmi Note 12 5G review in romana

In cutia dispozitivului gasim urmatoarele accesorii – folie display (preaplicata), husa, incarcator 33W, cablu USB C, cheita pentru SIM si documentatie.

Husa oferita de Xiaomi este de calitate buna. Legat de folie, si ea este de calitate.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).