Redmi Note 12 5G review in romana – CAMERA FOTO PRINCIPALA

Redmi Note 12 5G review in romana

SPECIFICATII

# Senzori – 48MP (F1.8) + 8MP ultra wide (F2.2) + 2MP macro (F2.4)

# Functii/dotari – flash LED, mod pro, documente, HDR, tehnologie AI, functie Google lens, filtre imagine, mod macro, mod portret, mod night, mod 48MP, panorama, video 1080p 30fps, ultra-wide video 1080p 30fps, macro video 720p 30fps etc

MOD 48MP

Modul foto de inalta rezolutie (8000×6000 pixeli) capteaza niste poze de calitate buna. Fotografiile realizate sunt frumos colorate, bogate in detaliu, clare si destul de luminoase. Apropo de luminozitate, camera 48MP performeaza cel mai bine cand lumina din jur este de intensitate buna (pe timp de zi). Daca vremea este ceva mai inchisa, pozele devin usor intunecate. In ceea ce priveste partile de focalizare, viteza captura foto si viteza procesare, chipset-ul Snapdragon 4 Gen 1 face o treaba buna ­čÖé

MOD PORTRET

Ne pare bine sa va anuntam ca modul foto portret este bun. Pozele capturate arata placut (culori frumoase, detaliu bun, fundal blurat uniform si destul de intens).

MOD ULTRA-WIDE

La fel ca si in cazul camerei 48MP, senzorul ultra-wide 8MP are nevoie de luminozitate buna pentru a performa decent. Spre surprinderea noastra, pozele ultra-wide poseda extremitati laterale care arata destul de bine. Apar momente cand imaginea la extremitati este usor stearsa/blurata, insa de cele mai multe ori camera realizeaza niste poze care arata ok (pentru un terminal de buget).

MOD MACRO

Camera macro 2MP este slaba. Pozele nu au claritate, culorile sunt spalacite iar in imagini este prezent zgomotul (nu exagerat).

MOD NIGHT (pozare pe noapte)

Modul night pentru pozare pe timp de noapte este si el slab. Pozele captate au zgomot, imaginea este destul de stearsa, culorile sunt spalacite iar captura in conditii slabe de lumina rezulta in niste fotografii prea intunecate.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).