Redmi Note 12 5G review in romana – SISTEM DE OPERARE SI INTERFATA

Terminalul ruleaza sistemul de operare Android 13, peste care Xiaomi a implementat interfata MIUI 14.0.3.

Per total, sistemul de operare se misca bine. Noi ne-am intersectat cu momente de incetineala (animatii lente) atunci cand am setat un wallpaper (aplicatia Xiaomi Themes sau orice alta aplicatie de pe Google Play). Dupa setarea wallpaper, animatiile lente isi fac aparitia cand este minimalizata acea aplicatie de wallpaper.

Interfata se blocheaza pentru scurt timp iar dupa deblocare, pe mijlocul ecranului apare pentru cateva momente o iconita care se invarte (indica incarcarea/loading-ul).

Mentionam ca sistemul de operare este bogat in setari si arata placut ca interfata grafica.

UPDATE-URI

Pe timpul testarii, smarphone-ul a receptionat 2 update-uri (unul de 1GB iar altul de 3.2 GB). Excelent ­čÖé

a

a

APLICATIE SECURITY

Ne pare bine sa vedem ca Xiaomi a eliminat reclamele din aplicatia Security ­čÖé

APLICATII BLOATWARE SI RECLAME IN INTERFATA

Din pacate, aplicatia Xiaomi Themes (wallpapers, teme, sunete de notificare etc) este plina de reclame. Apoi, pe terminal avem si multe aplicatii bloatware.

INTERFATA

SETARI

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).